Select Page

Trend van het moment

Jul 24, 2017Eva Dew

Magazine | Trend van het moment

Ready to hit the road, in stevige en comfortabele stoffen, stoere silhouetten en details. Ergens tussen casual en avondkledij, daar zweeft label Alix!

Alix the Label draait rond no nonsense en de basics van luxe, met een hint brutaal en stoer. Dit label is voor de meid met een Rock and roll DNA, een gevoel voor klasse en klaar om er tegen aan te gaan. Een label zoals elke vrouw: wispelturig en ongrijpbaar. ‘Boho chic with a rough edge’. Alix lanceerde haar eerste collectie in augustus 2015. Ze combineert moderne klassiekers met onverwachte details. Soms wat rebels maar altijd met elegantie, een beetje glamour en hoge kwaliteit. Hoogwaardige kwaliteiten en goede prijzen zijn de ‘key-points’ in de collectie.

Alix haalt de inspiratie voor haar collecties uit alle vooraanstaande modesteden zoals Parijs, Londen en Milaan. Het damesmode merk groeit dan ook erg snel en vind je regelmatig op Instagram accounts van fashion bloggers, in glossy’s en de kledingkasten van bekende Nederlanders. Een raw sophisticated stijl die je niet kunt weerstaan.

Pin It on Pinterest

Share This